SUKUKOKOUS JA SUKUJUHLA LAPPEENRANNASSA 2009

Oikkosten sukuseura ry:n sukukokous ja sukujuhla pidettiin lauantaina 27.6.2009 Tapavainolan seurojentalolla Lappeenrannassa. Tilaisuuteen oli saapunut seitsemisenkymmentä sukuun kuuluvaa henkilöä.

Varsinaisessa sukukokouksessa johti puhetta Seppo Varis ja sihteerinä toimi Matti T. Oikkonen. Henkilövalinnat vuosiksi 2010-2012 sujuivat yksimielisesti, eikä sukuseuran hallitukseen tehty muutoksia. Puheenjohtajana jatkaa Arto Oikkonen Lappeenrannasta ja varapuheenjohtajana Jouko Oikkonen Hirvensalmelta. Muut hallituksen jäsenet: Kaija Heinikainen Ristiinasta, Tuija Immonen, Eero Oikkonen, Martti Oikkonen ja Matti T. Oikkonen Lappeenrannasta.

Kokouksen jälkeen pidetty sukujuhla aloitettiin yhteislaululla Karjalan kunnailla, jonka jälkeen Martti Oikkonen esitteli vasta peruskorjattua juhlataloa ja kertoi miten Oikkoset liittyvät sen historiaan. Matti Oikkosen kertoman sadun ja yhteislaulujen jälkeen suvun jäsenistä koottu näytelmäryhmä esitti Anja Hytti-Oikkosen kirjoittaman ja ohjaaman näytelmän "Tenavaparkki", joka sai juhlakansalta hersyvät naurut. Ja komeasti kaikui Oikkosilta tilaisuuden päätteeksi laulettu Karjalaisten laulu. Kun oli juotu lähtiäiskahvit ja vaihdettu kuulumiset, olikin sitten jokaisen aika palata omiin lokeroihinsa. Toivottavasti ensi kesänä taas jollakin tavalla tavataan!

Matti T

Tapavainola seurojentalo Lappeenrannassa