SUKUKOKOUS JA SUKUJUHLA 2006 LAPPEENRANNASSA

Oikkosten sukuseuran ensimmäinen varsinainen sukukokous pidettiin Lappeenrannassa ravintola Ruustinnassa (entisöity Lappeen vanha pappila) lauantaina 26.7.2006. Tapaamisessa oli läsnä 91 henkilöä. Tervehdyspuheessaan sukuseuran puheenjohtaja Arto Oikkonen tarkasteli seuran ensimmäisten vuosien toimintaa ja hallituksen tulevia suunnitelmia.

Sukukokouksessa puhetta johti Seppo Varis Lappeenrannasta ja sihteerinä toimi Kaija Oikkonen Lappeenrannasta. Sukuseuran puheenjohtajaksi seuraavalle kolmivuotiskaudelle valittiin Arto Oikkonen Lappeenrannasta, varapuheenjohtajaksi Jouko Oikkonen Mikkelistä ja hallituksen muiksi jäseniksi: Lappeenrantalaiset Eero Oikkonen, Kaija Oikkonen Martti Oikkonen, Matti T. Oikkonen ja Tuija Immonen (uusi).

Hallituksen esityksestä kokous kutsui sukuseuran ensimmäiseksi kunniajäseneksi seuran perustajajäsenen ja Oikkosen suvun sukututkijana ansioituneen Eenokki Oikkosen Karhulasta.

Ruokailun jälkeen pidetyssä ohjelmatuokiossa ravintolan edustaja esitteli kokouspaikkaa, kuultiin kvartettilaulua, runonlausuntaa, esiteltiin seuran kotisivuja ja julistettiin logokilpailu.

Lopettajaiskahvien jälkeen siirryttiin Lappeenrannan satamaan. Tutustuttiin siellä uusittuun satamatoriin ja satamakioskilta alkaneen linnoituksen kierroksen aikana oppaamme Marja Tujulan opastamana Lappeenrannan linnoitukseen ja sen historiaan (tarkistimme samalla, että linnoituksessa oli kaikki kunnossa siellä pidettävää EU-ministerikokousta varten). Kierroksen jälkeen olikin sitten kotimatkan vuoro. Toivottavasti kaikilla oli mukavaa, nähdään vuoden kuluttua jollakin retkellä?

Matti T.

Lappeen vanha pappila nyk. ravintola Ruustinna Lappeenrannassa

Eenokki Oikkonen ottaa vastaan kunniajäsenen tunnusmerkin Lappeen kukon Matti T. Oikkoselta

Oikkoset linnoituksen valleilla