JÄSENEKSI

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka polveutuu Carl Jöransson Wauhkasta (1702- 1752) ja hänen vaimostaan Mariasta tai Christer Christersson Oikkosesta (1709-1756) ja hänen vaimostaan Susannasta sekä jokainen henkilö,joka avio- tai avoliiton kautta on liittynyt sukuun. Lisäksi sukuseuran jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 15 vuotta täyttänyt henkilö,joka kantaa Oikkonen-sukunimeä. Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu sukuseuran tilille: FI8541081020100807 ja ilmoittamalla nimi sekä osoitetiedot jäsenrekisterin pitäjälle. Käyttäkää henkilö- ym. tietojen ilmoittamisessa allaolevaa Yhteydenottolomaketta. Jäsenmaksu on 30 eur. ja se kattaa koko sukukokouksien välisen kolmen vuoden ajan. Kesken kolmivuotiskautta sukuseuraan liittyvien jäsenmaksu on jäljellä olevan kauden osuus jäsenmaksusta. Lisätietoja puheenjohtajalta ja sihteeriltä. Tervetuloa Oikkosten sukuseuran jäseneksi!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tällä lomakkeella voitte ottaa yhteyttä sukuseuraan, kertoa posti- ja sähköpostiosoitteenne muutoksista ja lähettää terveisiä sukulaisille. Terveiset tulevat näkyville Jäsensivujen linkistä Uutisia ja terveisiä.* merkityt kohdat pakollisia.

Nimi*
Puhelin