Jäsenkirje Joulukuu 2018

HYVÄÄ JOULUA 2018 JA ONNEKASTA UUTTA VUOTTA 2019 SUKULAISET

Ne on sukujuhlat pidetty. Osanotto oli vähän nihkeää, n. 30 henkilöä. Sukukokouksessa käytiin läpi edellisen 3-vuotiskauden sääntömääräiset asiat. Puheenjohtajana toimi Anja Hytti-Oikkonen ja sihteerinä Matti T. Oikkonen. Henkilövalinnoissa hallitus pysyi entisenä. Toiminnantarkastajiksi valittiin Pirkko Paavilainen ja Tuula Oikkonen sekä varalle Kaija Heinikainen ja Lassi Oikkonen.

Matti T. Oikkonen nimitettiin kunniajäseneksi. Hän on ollut ansiokkaasti alusta asti mukana seuran toiminnassa, sihteerinä ja dna-tutkimusten eteenpäin viejänä. Tälläisia toimijoita seura kaipaa jatkossakin. Seuran viirit luovutettiin Hilkka Vainiolle, Seppo Varikselle ja Tuula Oikkoselle.

Kokouksen jälkeen syötiin maukasta lohisoppaa ja kuunneltiin Matti T. Oikkosen esitelmä DNA tutkimuksesta. Aina sopivassa välissä esiintyi sukulaisista koostunut musiikkiryhmä ja yhdessäkin laulettiin. Lopuksi sitten tarinoitiin keskenämme kakkukahvien kera.

Uusi jäsenmaksukausi alkaa 1.1.2019. Jäsenmaksu on entinen 30 €, ja kattaa vuodet 2019-2021. Jäsenmaksu suoritetaan sukuseuran tilille FI8541081020100807. Samalla kannattaa päivittää omat osoitetiedot ja ilmoittaa sähköpostiosoite, niin saadaan tiedotteet ja jäsenkirjeet varmasti perille.

Kari Oikkonen pj.

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA JA ONNEKASTA UUTTA VUOTTA