Jäsenkirje 1 / Toukokuu 2016

On tullut aika toivottaa jäsenille hyvää ja lämpöistä kesää. Ensimmäinen vuosi puheenjohtajana on tuonut mieleen monenlaisia ajatuksia. Erityisesti ”ukkoutuminen” huolettaa. Se koskettaa monia järjestöjä, niin myös sukuseuraa. Toisaalta, nuorilla on omat juttunsa ja meillä vanhemmilla omansa. Tuleeko nykynuorista sitten joskus ”meitä vanhempia”, sen aika näyttää. Itse en someta, mutta voisi kuvitella, että nyt nuorista jäsenistä voisi syntyä tulevaisuudessa joku some-Oikkoset sukuseura, jossa tapahtumia seurataan reaaliajassa seuran sivuilla. Nuorillahan sometus on arkipäivää, kuulumisia vaihdetaan reaaliajassa ystävien ja tuttujen kanssa, ja menoista ym sovitaan samoin. Toivoisin, että nuoret Oikkoset kertoisivat toiveistaan minulle tai muille hallituksen jäsenille rohkeasti. Itse seuraan paljon kalastusaiheista keskustelua netissä, ja huomannut sen olevan hyvin monipuolista ja vilkasta. Tätä aihetta pitänee tutkailla vähän syvemmältä.

Nyt on aika hoitaa jäsenmaksut seuraavalle 3-vuotiskaudelle, ja toivottaa uusia jäseniä joukkoomme, erityisesti nuoria.

Kesä on hyvää aikaa harrastaa kaikenlaista, ja ennen muuta tavata sukulaisia. Itse lähden kalaan, marjaan, sieneen ja matkustelen vaimoni kanssa matkailuautollamme. Usein on mukana myös ystäviä ja sukulaisia. Lapissa käydään pari kertaa vuodessa, talvella ja kesällä kalastelemassa, marjassa ja hiihtelemässä. Olen mukana monien yhdistysten toiminnassa erilaisissa tehtävissä – pääosin kalastushallinnon tehtävissä. Onneksi ne tehtävät ajoittuvat pääosin talvikauteen. Eiköhän tässä eläkeukolle tekemistä riitäkin.

ANTOISAA KESÄÄ !

Pj. Kari Oikkonen ja HALLITUS