HUOMIONOSOITUKSIA

KUNNIAJÄSENEKSI:

Oikkosten sukuseura ry kutsui sukukokouksessaan 27.6.2006 ensimmäiseksi kunniajäsenekseen insinööri
Eenokki Valdemar Oikkosen Karhulasta.
Eenokki on ansioitunut Oikkosten suvun tutkijana ja hänen erikoisalaansa ovat olleet suvun varhaiset osat.
Hän oli myös sukuseuran perustamistoimikunnan jäsen.

STANDAARI:

Sukuseuran hallitus palkitsi sukujuhlassa 9.6.2012 numeroiduilla Standaareilla seuraavat henkilöt:

N:o 1. Matti Tapani Oikkonen
Sukututkija, sukuseuran perustamistoimikunnan varapuheenjohtaja, sukuseuran varapuheenjohtaja vuosina 2003-2006 ja sihteeri vuodesta 2006 lähtien.

N:o 2. Arto Veikko Johannes Oikkonen, Kanslianeuvos.
Sukuseuran perustamistoimikunnan puheenjohtaja, sukuseuran puheenjohtaja vuodesta 2003 lähtien.

N:o 3. Kirsti Synnöve Oikkonen.
Sukuseuran perustamistoimikunnan jäsen, sukuseuran hallituksen jäsen vuosina 2003-2006.

N:o 4. Eero Oikkonen, Agrologi.
Sukuseuran perustamistoimikunnan jäsen, sukuseuran hallituksen jäsen ja seuran taloudenhoitaja vuodesta
2003 lähtien.

N:o 5. Kaija Reetta Heinikainen.
Sukuseuran perustamistoimikunnan jäsen, sukuseuran hallituksen jäsen vuosina 2003-2012 ja seuran sihteeri
vuosina 2003-2006.

N:o 6. Seppo Ilmari Oikkonen, Insinööri.
Toiminut tietojen tallentajana Eenokki Oikkosen aisaparina Oikkosten varhaisen suvun tutkimuksissa.

N.o 7. Anja Kaarina Hytti-Oikkonen.
Sukuseuran logon suunnittelija, kirjoittanut ja ohjannut "Oikkosten tarina" nimisen historiallisen näytelmän, mikä esitettiin perustamiskokouksen yhteydessä vuonna 2003. Kirjoittanut ja ohjannut myös muita näytelmiä
sukujuhliin.