Jäsenkirje 1 / 2021 Maaliskuu

Hei kaikki Oikkosten sukuseuran jäsenet!

Talvea on pidelty pitkästä aikaa sekä lumien että pakkasten kera. Petollisen liukastakin on välillä, joten kannattaa olla
varovainen kaatumisten varalta.

Korona on edelleen riesanamme, mihin rokotusten toivotaan tuovan parannusta asiaan. Maamme hallitus lukee rajoituksia elämäämme ja paikallisviranomaiset täydentävät niitä. Koetetaan vaan vielä jaksaa ja kestää.

Hallitus piti kokoustaan ja valitettavasti sieltä suunnalta kuuluu erikoista asiaa.

Oikkosten sukuseura näki päivänvalon kajastusta muutaman Oikkosen kokoontuessa marraskuussa 2001. Seuraavana vuonna tapasimme Korkeakoululla, jonne oli kertynyt Oikkosia n. 250. Muutamat olivat tulleet jopa valtameren takaa USA:sta. Vuonna 2003 sukuseura perustettiin Nyrhilässä. Parhaimmillaan jäsenmaksun maksaneita jäseniä on ollut 98.

Hallituksen jäsenistä osa on ollut seuran perustamisesta alkaen hallituksessa. Näin he ovat parikymmentä vuotta vanhempia kuin perustamisen aikoihin. Uudemmatkaan hallitukseen tulleet eivät ole olleet mitään "rippikoulupoikia". Hallituksen jäsenten keski-ikä on aika korkea. Jäsenistö on myös aika iäkästä.
Nuoria ei ole saatu lukuisista kyselyistä ja maanitteluista huolimatta mukaan toimintaan.

Sinulla Oikkosten sukuseuran maksaneella jäsenellä on nyt oikeus esittää mielipiteitä, toivomuksia, mitä vaan mieleen tulee seuran hallitukselle. Erityisesti kysymme, onko joukossa henkilöitä, jotka olisivat kiinnostuneita jatkamaan sukuseuran toimintaa. Yhden tai kahden uuden voimalla ei mitään muutosta kuitenkaan tapahtuisi.

Mahdolliset terveiset voit lähettää sihteerille maaliskuun loppuun mennessä.

Anja Hytti-Oikkonen os. Kaivokatu 6 as 3, 53100 Lappeenranta
känny 045 1113546
sähköposti anjahytti@kotikone.fi

Mikäli uusia voimia ei löydy sukuseuran toiminnan jatkamiseen hallitus esittää kesän vuosikokouksen muuttamista
lopettamiskokoukseksi. Hallitus tekisi kaikki tarvittavat selvitykset valmiiksi, kokousväki siunaisi asian lopullisesti ja hallitus hoitaisi sen jälkeen tarvittavat käytännön asiat.
Tällaiset ovat suunnitelmat.

Oikkosilla on vielä omat kotisivut http//oikkosten.sukuseura.fi ja Fasebookista löytyy nimellä Oikkoset. Käypä katsomassa.

Edelleen hankalasta koronatilanteesta huolimatta pidetään yhteyttä omaisiin, ystäviin, tuttaviin ja naapureihin vaikka pirauttamalla puhelimitse. Kirjeen tai kortinkin voi lähettää piristämään toisen päivää.
Pidetään kuntoa yllä ulkoilemalla ja liikkumalla turvallisesti.

HYVÄÄ KEVÄÄN ODOTUSTA toivottaa Hallitus.

Runosuoneni tuotantoa

ELÄKKEELLÄ
Aika kuluu eläkkeellä
kiikkua narisuttaessa
aamukiikunta
päiväkiikunta
illalla lisää.

Iltapäiväkiikunta ei narisuta
kotimainen elokuva
nukuttaa
kiikku pysyy paikallaan.

Vatsalihaksia väsyttää
ohjelmat loppuneet
sänky odottaa.

Tämän päivän narinat ohi.