Jäsenkirje 2 / 2021

HEI KAIKKI SUKUSEURAN JÄSENET!

Onneksi koronan tiimoilta tulee jo parempia kuulumisia. Rokotukset ovat jo purreet meihin vanhempiin kansalaisiin ja varotoimemmekin ovat osaltaan auttaneet asiaa. Toivottavasti pääsemme kokonaan irti koronan otteesta vielä tämän vuoden aikana.

SUKUKOKOUSKUTSU

On tullut jälleen tapaamisen aika. Oikkosten Sukuseura ry:n vuoden 2021 sääntömääräinen sukukokous pidetään yhdistystila Kuutinkulmassa os. Valtakatu 23 Lappeenranta, lauantaina 10.7.2021 klo 12.00

Kokouksessa käsitellään Oikkosten Sukuseura ry:n varsinaiset sääntöjen määräämät sukukoukselle kuuluvat
asiat Ja hallituksen esitys Oikkosten Sukuseura ry:n lopettamisesta.

Hallitus on valmistellut varalle toimenpiteet sukuseuran lopettamiseksi. Tämä tulee käsittelyyn, ellei sukukokous löydä ratkaisua toiminnan jatkamiselle eli käytännössä uusia, aktiivisia jäseniä hallitukseen.

Seuran lopettamisesta päättää sukukokous vähintään kolmen neljäsosan (3/4) enemmistöllä annetuista äänistä.

Kahvitarjoilu

TERVETULOA!