Jäsenkirje / Marraskuu 2019

Jäsenkirje 2 / Marraskuu 2019

Hei, Oikkosten sukuseuran jäsenet!

Siitä on jo yli puoli vuotta, kun teille viimeksi kirjoittelin. Silloin oli huhtikuu ja kuuma sekä kuiva kesä on vietetty ja
syksykin jo pitkällä. Meidän talomme yli yhdeksänkymppinen hiihtäjäveteraani muisteli viime viikolla, miten ennen vanhaan tähän aikaan hiihdettiin jo täysiään. No, nyt pitää hiihtokelejä vielä vähän odotella.

Hallitus on kokoontunut joulukahviensa merkeissä ja mukana seuraa muutamia siellä esiin tulleita sukuseuramme asioita.

Jäsenmaksukausi 2019-21 on menossa. Maksu on 30 euroa tältä kolmivuotiskaudelta. Tilinumero FI85 4108 1020 1008 07.

Mikäli et muista, oletko jo jäsenmaksusi hoitanut, niin asia varmistuu soittamalla taloudenhoitaja-Eerolle p. 040 775 3443.

Hallitus ei pane pahakseen, vaikka kysyisitte muilta omaisiltanne ja serkuilta sukuseuraan liittymisestä. Jäsenmäärä on ollut viime vuosina aina vähenemään päin.

Oikkosilla on omat kotisivut http//oikkosten.sukuseura.fi ja Fasebookista löytyy nimellä Oikkoset. Käykää kurkkaamassa.

Muistuttaisin seuramme standaarista. Siinä hyvä lahjaidea jouluksi, syntymäpäiväksi tai muuten vain kiitokseksi omaiselle, jolla on sidoksia Oikkosten sukuseuraan. Hinta 40 €.

Standaareja on saatavissa sihteeriltä.

Jäsenistöltä oli tullut tiedusteluja välivuositapaamisista. Tämä aihe kirvoittikin hallituksessa vilkasta keskustelua.
Nythän Oikkoset henkilökohtaisesti tapaavat toisensa vain joka kolmas vuosi pidettävässä sukukokous ja –juhlassa.
Asia jäi hautumaan ensi vuotta ajatellen. Mitään suurta tapahtumaa ei ole tietenkään tarkoitus järjestää.

Oikkosten sukuseuran hallitus toivottaa:

Oikein Hyvää
Itsenäisyyspäivää, Joulun odotusta ja Joulua sekä Uutta Vuotta 2020!

Sihteeri-Anjan sähköpostiosoite on muuttunut anjahytti@kotikone.fi p.045 1113546

Jouluntappajaiset
(Sävel: Joulukirkkoon eli Kello löi jo viisi) Sihteerin muokkaamana.

Jouluntappajaiset, kohta eessä on,
kaikki miehet naiset käykää taistohon.

Kasvaa leluvuori lastenkamarin,
"älyttimen" nuori tahtoo kuitenkin.

Äiskä laittaa ruokaa vadit pullolleen,
samariini tuokaa iskän vuoteeseen.

Tilit tyhjää näyttää, joulu mennyt taas.
Arki elon täyttää, jälleen rauha maas!

Jäsenkirjearkisto