Jäsenkirje Huhtikuu 2015

HYVÄÄ KEVÄTTÄ KAIKILLE SUKUSEURAN JÄSENILLE.

SUKUKOKOUSKUTSU

On tullut jälleen tapaamisen aika. Oikkosten sukuseuran vuoden 2015 sääntö-määräinen sukukokous ja sukujuhla pidetään Lappeenrannassa Loma- ja kokoushotelli Marjolassa lauantaina 13.6.2015. Aloitamme päivän ruokailulla klo 12.00, sitten virallinen kokous ja sukujuhlan ohjelmaa. Kokouksessa käsitellään Oikkosten Sukuseura ry:n sääntöjen 9 §:n mukaisia varsinaisen sukukokouksen asioita. Tervetuloa!

Mikäli sää sallii, luvassa on myös jotain ulkona tapahtuvaa toimintaa, pelejä ym.

Loma- ja kokoushotelli Marjola sijaitsee 7 km päässä Lappeenrannan keskustasta luonnonkauniissa ympäristössä Saimaan rannalla, osoitteessa Mikonsaarentie 15, 53300 Lappeenranta.

Jos haluaa yöpyä paikkakunnalla, hotellissa on tarjolla myös majoitusta. Sitä voi kysellä suoraan paikanpäältä osoitteesta www.marjola.com, tai puh. (05) 452 4160.

Ruokamenu

Karjalainen pitopöytä joka sisältää:

Punajuurisalaatti
Raikas vihreä salaatti
Saimaansaaren Savulohi-perunasalaatti
Rukiiset karjalanpiirakat, munavoita
Karjalanpaisti
Keitettyjä perunoita
Makeat uunijuurekset

Lopuksi täytekakkukahvit. (Kahvit tarjotaan myöhemmin iltapäivällä). Menu sisältää kotileivän, levitteen, ruokajuomiksi veden ja kotikaljan.

Kahvipöydässä tarjolla kahvia, teetä ja lapsille mehua.

Ateria on valmistettu laktoosittomista raaka-aineista. Kerro mahdollinen muu erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä.Osallistumismaksu 10 €/hlö, alle 12 v. veloituksetta. Maksu peritään paikan päällä.Ilmoittautumiset 31.5.2015 mennessä Helka Laitinen puh. 040 778 7622, sp. helka.laitinen@kymp.net

Jos tarvitset kyytiä Lpr:n keskustasta kokouspaikalle, kerro siitä ilmoittautuessasi.

AJO-OHJE MARJOLAAN.Valtatie 6:lta ABC-asema Viipurinportin kohdalla olevasta monitasoristeyksestä, missä opasteet, suuntaan Lauritsala/Kaukas Hyötiöntielle joka jatkuu Vehkataipa-leentienä (tie 4081). Noin 400 m Luukkaansalmen sillan jälkeen vasemmalle Mikonsaarentielle.

MUUTA

Sukuseuran pöytästandaareita saa sihteeriltä hintaan 40 eur./ kpl + postituskulut. Standaareita myydään myös sukukokouksen yhteydessä.Sukuseuran kotisivut löytyvät osoitteesta: http://oikkosten.sukuseura.fi Myös Facebookiin on perustettu ryhmä nimellä ”Oikkoset”. Ryhmän tarkoituksena on tavoittaa siellä surffailevia ihmisiä kiinnostumaan sukuseuran toiminnasta. Käykää tutustumassa.

Matti T. Oikkonen Sihteeri